Danima tugovao u bolnici u kojoj mu je umrla porodica

Jedan pas sa severa Kanade u danu je ostao bez svih članova svoje porodice koji su doživeli stravičnu saobraćajnu nesreću i preminuli u lokalnoj bolnici. Rođaci preminulih doveli su ga u bolnicu, jer kod kuće nisu mogli da ga ostave samog, a on danima  nije hteo da se pomeri iz čekaonice.

 

Izvor i foto: The Dodo.com

Doktori i medicinsko osoblje su ga beskrajno zavoleli, i bilo im je žao jer je pas Snepi u jednom danu postao siroče, pa su mu dozvolili da ostane u bolnici. Tugovao je u jednoj od čekaonica danima, odbijao je da jede, nije mogao da ustane sa poda.

Jednog dana išetao je iz bolnice i počeo da luta ulicama. Na nesreću, čopor lutalica ga je napao i opasno povredio, pa je jedno lokalno udruženje za zaštitu životinja spasilo Snepija i odvelo ga veterinaru. Pas je imao duboku posekotinu na leđima.

Kada se oporavio, prebačen je u Ontario, u jednu hraniteljsku porodicu dok ne pronađe novi dom. Na sreću, vremenom je postajao sve raspoloženiji, a njegove plave oči oduševljavale su sve. Tako ga je jednog dana udomio bračni par nastavnika u školi.

Kako su ispričali medijima, prvih nekoliko dana tužno je sedeo ispod drveta u dvorištu i dalje tugujući za svojom porodicom, ali onda se jednog dana probudio veseo jer ponovo ima divne ljude koji ga vole i brinu o njemu. On je sada srećan pas.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *