hrana-za-zivotinje

Prikupljanje hrane za napuštene životinje

Svi koji žele da doniraju hranu za Banku hrane za napuštene životinje imaće šansu da to urade u nedelju, 25. decembra u periodu od 12 do 19 časova na parkingu ispred Pet centra na Novom Beogradu. Takođe, tokom oba dana vikenda će biti organizovano i prikupljanje hrane za životinje o kojima brine Udruženje Zoi.

 

 

Cilj Udruženja za zaštitu prava životinja ARC na ovaj način želi da prikupi što više hrane za ulične kuce i mace i tako im omogući da praznike dočekaju s punim stomačićima.  Banku hrane naći ćete ispod Versele Laga tende, sa jasno istaknutim obeležjima ARC.

Donacije u novcu ( ukoliko ih bude) biće iskorišćene za kupovinu hrane u samom Pet centru, a o količini sakupljene hrane i iznosu donacija svi će odmah biti obavešteni putem fejsbuk stranice ARC- Banka hrane za napuštene životinje.

Takođe, tokom predstojećeg vikenda, u subotu od 9 časova ujutru do nedelje u 19 časova hrana i oprema za napuštene životinje o kojima brine udruženje Zoi prikupljaće se ispred pet šopa Enco pet svet (Autoput 18).

Svaka pomoć je dobrodošla. Dođite da zajedno nahranimo napuštene životinje.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *