kuce-iznenadjene

Luda planeta: Parfem s mirisom pseće guze

Zvuči kao šala, ali verovali ili ne novi parfem za kuce na tržištu pod imenom Fetch („Donesi“) ima notu psećeg omiljenog mirisa – guze drugog psa.

 

Kompanija koja je lansirala novi miris s prigodnim nadimkom poofume (engl. poo – kaka) objašnjava novi parfem ovako: „Fetch parfem ima diskretnu ali psima osetnu notu pseće kake pomešane s mirisom trave i cveća. Ova mešavina mirisa psima će veoma prijati jer će probuditi njihova čula i biće radosni“ – tvrde tvorci parfema.

fetch

Vlasnike će obradovati vest da je ovaj parfem potpuno neutralan za ljudsko čulo mirisa – osećaju ga samo psi, s obzirom da je njihov njuh znatno razvijeniji i osetljiviji od našeg. Cena parfema Fetch je 100 dolara, a u SAD je već napravljena pozamašna lista čekanja za bočicu ovog interesantnog mirisa.

U istraživanju koje je prethodilo puštanju parfema u masovnu proizvodnju, psi su kako tvrde u ovoj kompaniji „poludeli za parfemom“ i to je bio siguran znak da će ga zavoleti kuce širom sveta i da će ovaj kontroverzni proizvod postići i finansijski uspeh.

Evo kako izgleda reklama za ovaj zanimljivi parfem:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *