dejzi-i-princ

Zaljubljeni do ušiju: Spaseni pitbulovi neprestano se ljube

Dejzi i Princ se zajedno igraju, dele sve igračke, spavaju, idu u šetnje i svaki slobodni trenutak koriste da se poljube. I to francuski!

 

Izvor: The dodo, Index.hr/ljubimci

Početak života za pitbulicu Dejzi bio je sve, samo ne lagan. S desetinama drugih pitbulova živela je u odgajivačnici u kalifornijskom gradu Riversajdu, gde ih je bivši vlasnik zlostavljao i zanemarivao.

U kakvim uslovima su živeli dovoljno govori činjenica da su prilikom racije na imanju, policajci i zaštitnici životinja uz 27 potpuno izgladnelih pasa pronašli i njih 11 mrtvih. Nakon što je spasena, Dejzi je završila kod privremene udomiteljke Debi Manson, volonterke neprofitne organizacije Riverside Rescues of It’s The Pits.

Iako su ona i njeni prijatelji želeli da joj pomognu, Dejzi se veoma plašila ljudi koji su je okruživali. Uz puno pažnje i ljubavi nakon nekog vremena polako je počela da se oslobađa strahova, ali još uvek s velikom dozom opreza.

I onda je upoznala Princa, takođe psa rase pitbul koji je poput nje, pre nego je spasen, živeo s vlasnikom koji ga je zanemarivao. Kako piše thedodo.com među psima tužnih prošlosti odmah se rodila ljubav, a Dejzi se uz novog prijatelja potpuno oslobodila. Svog novog prijatelja ne ispušta iz vida, čineći sve da se Princ oseća sigurnim.

Zajedno se igraju, dele igračke, spavaju, idu u šetnje i svaki slobodni trenutak koriste da se ljube. Njihovu ljubav možete videti klikom ovde.

Nakon što se u potpunosti oporave od zanemarivanja i prođu fazu resocijalizacije,volonteri navedene organizacije daće ih na udomljavanje. Naravno zajedno, jer jedno bez drugog teško da bi više ikada bili srećni 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *