GoodFon.ru

Idealni novogodišnji poklon za ljubitelje pasa

Bliže se novogodišnji i božićni praznici i pravo je vreme da dragu osobu obradujete poklončićem. A ako je vaš partner, rođak, prijatelj ili mališan uz to i ljubitelj pasa, rešili smo da vam pomognemo da im odaberete najlepše poklone.

 

 

Pravi poklon uopšte ne mora biti skup, mnogo je važnije da je originalan i da se u njemu vidi da znate šta osoba koju darujete voli i šta želi. Zato je ljubiteljima pasa pravo zadovoljstvo kupiti poklon, jer bilo koji predmet sa slikom psa – najčešće je pun pogodak! 🙂

Za mališane

  • Knjige Izdavačke kuće „Pčelica“ idealan su poklon za mališane. Naslovi „Arči i Dora postaju prijatelji“, „Denis pas koji pleše“, „Bili i Bajfordova šuma“ i „Nala i Bela – priča o usvajanju“ divne su knjige koje će oduševti vaše male ljubitelje pasa.
  • Pidžame, džemperići, bluze, duksevi, hulahopke, benkice… sa slikama kuca takođe su idealan poklon za najmlađe. S oduševljenjem će nositi garderobu sa likom svoje omiljene rase psa, a gotovo svaka prodavnica dečje garderobe u ponudi ima baš ovakve odevne komade.

Za one koji vole da čitaju

  • Enciklopedija Psi – ilustrovani vodič autora Brusa Fogla u izdanju Lagune, idealan je poklon za ljubitelje pasa i čitanja. Bilo da je reč o iskusnom ili novopečenom vlasniku psa, ili ljubitelju koji o mezimcu tek razmišlja, u ovoj knjizi pronaći će detaljne savete stručnjaka koji pomažu da bolje razumemo psa i pružimo mu najbolju negu. U knjizi se takođe nalaze i informacije o stotinama rasa pasa i njihovim karakteristikama.

Za vlasnike pasa

  • Mekano udobno ćebence u koje mogu da se zamotaju sa svojim mezimcem i da uživaju kod kuće tokom predstojećih praznika.
  • Takođe, garderoba sa likom psa kog imaju uvek je bingo, baš kao i čarapice, pidžama ili bade mantil sa „psećim“ motivima.
  • Majica ili šolja na kojoj ćete napisati neki kreativni slogan ili poruku, možda fotografiju, koja je u vezi s njihovim psima.
  • Posetite Hov Hov pekaru za pse u naselju Belvil u Novom Beogradu. Tamo možete naći idealan poklon za kucu, ako znate da im njihovi vlasnici često ugađaju. Od biskvita, kolačića, torti za pse… naći ćete sve što jednoj kuci treba da se lepo i zdravo zasladi. A mnoge vlasnike više će obradovati poklon za njihovu kucu, nego za njih 🙂

Za zaposlene i menadžere

  • Ako su vam prijatelji ili rođaci na odgovornim pozicijama, često na putu ili s previše obaveza, rokovnik sa siluetama pasa ili njihovom slikom sjajan je poklon. Ne samo koristan, već će im uvek izmamiti osmeh na lice i podsetiti ih na vas.
  • Putna torba ili kofer sa kucama, šapicama ili njihovim siluetama takođe je koristan i lep poklon.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *