hedonism

Festival Hedonizma: Najbolji sirevi, čokolade, kafe, pića

Tokom vikenda 17. i 18. decembra u prostoru Mikser House biće održan Festival Hedonizma „HEDONOPOLIS“. Na štandovima će biti predstavljeni najbolji sirevi, čokolade, kafe, pića, hrana i vina, a kupovinom ulaznice pomažete i napuštene kuce.

 

 

Pravi hedonisti moći će da se na kreativnim radionicama upuste u neobična putovanja i zadovolje svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo.

Hedonopolis vam pruža mogućnost da:

  • Upoznate, degustirate i kupite proizvode ili usluge u kojima uživate
  • Učite od profesionalaca tokom prezentacija
  • Prisustvujete edukativno/zabavnim radionicama
  • Otkrijete ideje i izvore novih i inovativnih proizvoda i usluga

Cilj Festivala je ljubiteljima hedonizma preneti znanje i iskustvo kako bi poboljšali kvalitet života i fokusirali se na njegovu lepšu stranu. Naučiti kako da uživaju u svemu što im prija i kako da taj doživljaj podele sa bar još nekim. Uživanje je u malim stvarima.

Radno vreme za posetioce je u subotu 17. decembra od podneva do 22 časa, a u nedelju, 18. decembra  od 10 do 18 časova. Cena ulaznice je 300 dinara, a 50 dinara od svake prodate ulaznice namenski se uplaćuje u humanitarne svrhe organizaciji Beta, za podršku projekta „Mobilna veterinarska stanica za sterilizaciju životinja“.

Vlasnici životinja u Srbiji nedocoljno su informisani o prednostima sterilizacije. Više od 80 odsto životinja koje su na ulici tamo su jer ih je iz svog doma izbacio čovek, pa je neophodno  zaustaviti nekontrolisano razmnožavanje životinja u Srbiji. Imajući u vidu loše imovno stanje građana Srbije, gde se malo novca odvaja za životinje, neophodno je dopreti do vlasnika u celoj zemlji i ponuditi im besplatnu sterilizaciju životinja.

BETA Serbia želi da kupi kombi koji će biti opremljen kao prava mobilna veterinarska ambulanta sa osnovnom hirurškom opremom. Ugovorom s veterinarima koji će obavljati sterilizaciju dogovoriće se ekonomska cena sterilizacije, za čije će se troškove razvijati posebni projekti i kampanje. Ujedno će se sa volonterima obavljati i mikro-edukacija na samim lokalitetima o odgovornom vlasništvu nad životinjama.

Kupovinom karte za festival Hedonopolis pomažete ovom projektu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *