moli

Kuca Moli pozdravila se s umirućim vlasnikom (VIDEO)

Porodica vlasnika dovela je psa u bolnicu kako bi shvatio zašto njegovog vlasnika nema kod kuće. Kuca je nedeljama bila tužna i čekala da se pojavi njen teško bolesni gazda.

 

Verovatno ne postoji veća privrženost i ljubav od one koju verni pas imaju prema svom gazdi. Takva je i Moli, ženka boksera. Njen vlasnik, Rajan Džesen (33) prošlog meseca hospitalizovan je zbog velikog krvarenja u mozgu i nažalost, preminuo je 30. novembra.
Dok je bio na aparatima, lekari i osoblje bolnice dozvolili su Rajanovim rođacima da u njegovu sobu uvedu Moli, kako bi ga videla poslednji put. Danima su od Rajanove sestre slušali kolika je ljubav između ovog psa i njenog brata, i nisu imali srca da ne dozvole psu da ga vidi poslednji put. Pogotovo zato što je pas bio tužan jer se njen vlasnik nikada više nije vratio kući.
Moli ga je sve vreme njuškala i ljubila i bila je vidno potresena, kao da je znala da svog vlasnika više neće videti. Rajanovi roditelji udomili su Moli i ona je sada u njihovom domu i ima svu ljubav koju zaslužuje.

Pogledajte kako je izgledao ovaj potresan susret

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *