novogodisnji-pokloni

Najbolji novogodišnji pokloni za vaše ljubimce

Mnogi vlasnici svoje ljubimce vide kao članove porodice i ne mogu da odole da im za praznike, kao i drugim članovima porodice i prijateljima, ne kupe poklon.

 

Izvor: magazin Pas

Ako spadate u ovu grupu, pripremili smo vam nekoliko predloga za zabavne ali i korisne poklone za vaše mezimce u kojima će nesumnjivo uživati.

Interaktivna činija za hranu

Ne samo što je zabavna već je i veoma korisna. Interaktivne činije za hranu pružiće obilje zabave vašem ljubimcu, ali i priliku da razvija inteligenciju jer će morati da se potrudi da dođe do klope. Pored toga, usporiće ga, što je posebno korisno za proždrljive kuce koje smažu čitav oborok u sekundi, a onda imaju probleme s varenjem. Ovu i slične igračke možete pronaći na internet, kao i u bolje opremljenim pet šopovima.

Čizmice za zimsku šetnju

Možda deluje blesavo, ali neki psi skloni su problemima sa šapama. Tokom zimskih šetnji najveći problem nisu sneg i hladnoća, već so kojom se posipaju ulice i koja može da dovede do iritacije. Posebno ako već postoje neke ranice. Zato, ako vaš ljubimac ima osetljive šape, možda biste za Novu godinu mogli da mu poklonite čizmice.

Ograda za pse

Ako čuvate psa u stanu verovatno znate da bi bilo dobro da mu odredite prostor u kojem sme da se kreće, posebno ako vi niste kod kuće. Ne samo da ćete time preduprediti štetu koju bi mogao da napravi kad ostane sam kod kuće, već ga štitite od mogućih povreda koje može zadobiti ako se „muva“ po delovima stana gde ima oštrih predmeta, kablova za struju i sličnih predmeta.

Igračka konopac

Konopac je veoma popularna igračka za pse. Ljubimci prosto uživaju da nadvlače konopac, bilo s vlasnikom, bilo s drugim psima. Postoje i varijacije s igračkama koje proizvode zvukove, zbog čega su još zanimljivije psima. Ako tražite igračku za svog mezimca sigurno nećete pogrešiti ako izaberete konopac.

„Pojas” za pse

Praktično rešenje za sve koji svoje pse često voze u automobilu. Ne samo što ćete moći da privežete psa i sprečite ga da vam utrči u krilo tokom vožnje ili da izleti iz automobila ako dođe do sudara, već će moći razdragano da trčkara od prozora do prozora. Uživaće u vožnji i biće bezbedan.

Akvarijum – kućica

OK, ovo je već preterivanje. Ali morate priznati da je zanimljiva ideja imati akvarijum i kućicu za pse u jednom. Nismo sigurni koliko će se vašem ljubimcu dopasti, ali ne sumnjamo da će mačka, ako je imate, uživati u prizoru.

Stolica za ljuljanje

Ako uživate u stolici za ljuljanje i uz to volite pse, ovo je idealna prilika da spojite dva zadovoljstva. Možete da čitate novine i odmarate se u udobnoj fotelji, a ljubimac će uživati u nežnom ljuljanju.

Česma za pse

Ako imate dvorište, ovo je još jedna veoma korisna stvarčica za vašeg psa koja će mu pri tom biti neodoljivo zabavna. Uz ovu česmicu na papučicu možete da naučite psa da je sam koristi kad ožedni, pa nećete morati da brinete da li mu je voda u činiji pregrejana, ustajala ili je u igri prosuo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *