Dirljivo: Usvojeni dečak i pas najbolji drugari (FOTO, VIDEO)

Badi ima tri godine i mališan je bez roditelja o kom brine jedna američka porodica iz Portlanda u Oregonu. Njegov najbolji prijatelj je pas Regan rase labradudl.

 

 

Predivne fotografije njihovog prijateljstva i zajedničkih trenutaka uskoro će se naći u predivnoj foto-knjizi koja za cilj ima promociju hraniteljskih porodica i brige o deci bez roditelja. Sav profit od ove humanitarne knjige biće dodeljen organizaciji Foster Parents Night Out koja pruža podršku hraniteljima i njihovim mališanima. Knjiga se može poručiti klikom ovde.

Ova dva drugara sve rade zajedno – kupaju se, kostimiraju, spavaju, igraju, jedu. Naročito su oduševili svojim forografijama za Noć veštica kada su i Badi i Regan bili obučeni u duhove.

Sendi Sviridof je baka hraniteljka malog Badija koja ih stalno fotografiše i želi da ovu predivnu dirljivu priču podeli sa što više ljudi, kako bi proširila svest o važnosti hraniteljstva. Za decu bez roditelja, uz rigorozna pravila za usvajanje, hraniteljske porodice nekada su jedino rešenje.

Za ovaj simpatičan dvojac već je čuo ceo svet. U kalendaru će se naći fotografije koje do sada nisu objavljene, kao i njihove anegdote, dirljive i šaljive situacije u koje su tokom dve godine zajedničkog života uživali.

I Regan je usvojen kada je imao tek osam nedelja, a udomila ga je Sendina ćerka kako bi prebolela odlazak prethodno dvoje dece o kojima je kao hranitelj brinula godinama. Badi je usvojen sa 11 meseci, a kako Regan ima divnu narav i slaže sa svim psima, ljudima i decom, njih dvojica su od prvog trenutka najbolji drugari.

Instagram profil sa njihovim fotografijama osvojio je svet i ljudi širom planete ne prestaju da se oduševljavaju njihovim preslatkim avanturama. Na instagramu imaju više od 100.000 pratilaca, pa tako i vi možete pratiti njihove avanture i uživati u predivnim fotografijama.

Za sada, evo predivne kompilacije njihovih najlepših fotografija. Sigurni smo da će vas raznežiti:

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *