grumer

Grumer „uhvaćen“ kako đuska s mušterijom (VIDEO)

Ovaj čovek obožava svoj posao i tu nema dileme! A njegove mušterije koje se možda i boje kupanja i šišanja ubrzo zaborave na strah, jer o njihovom izgledu brine „Najslađi grumer na svetu“ kako su ga nazvali svetski mediji.

 

 

Luis Antonio Kavaljero (58) vlasnik je salona za negu ljubimaca u Buenos Ajresu i svoj posao voli najviše na svetu. Već godinama je sa suprugom Gabrijelom posvećen negovanju pasa, a u slobodno vreme hrani napuštene pse na ulicama glavnog grada Argentine i pronalazi im nove vlasnike.

Pre nekoliko dana, Gabrijela je ušetala u prostoriju za kupanje pasa i zatekla jednu od najlepših scena koje smo prethodnih meseci mogli da vidimo na internetu. Luis je pojačao muziku i uz taktove popularne pesme iz osamdesetih „Love shack“ đuskao sa psom koga je sapunjao i kupao.

Pudla koja je „uvučena“ u ovaj preslatki ples uopšte se nije bunila već je rado prihvatila Luisove ruke i đuskala u taktu muzike. Kako je Luis nije čuo kada je ušla, njegova supruga Gabrijela je imala savršenu priliku da ga krišom snimi kako igra i da ovaj predivni video podeli sa svetom.

Ovako izgleda čovek koji uživa u svom poslu i sigurni smo da će svi stanovnici Argentine poželeti da baš Luis neguje njihove pse, jer ko ne bi poželeo ovako veselog i za igru talentovanog frizera. He’s got the move!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *