Spaseni pitbul je dadilja ugroženim psima (FOTO)

Pitbul po imenu Toust oduzet je jednoj narko bandi u SAD prilikom primopredaje droge. Policajci su ga pogodili strelicom za uspavljivanje jer su se plašili da je agresivan, ali čim se ovaj pas probudio u prihvatilištu, počeo je da maše repom i da se svima umiljava.

 

Ubrzo je završio kod jedne od starateljki, jer je zaradio upalu pluća i ona je trebalo da ga neguje sve dok se potpuno ne oporavi i ne nađe novi dom. Međutim, Toust joj je toliko prirastao za srce jer je velika maza i pravo odraslo štene, da je rešila da ga zadrži i usvoji.

Sada ovaj veliki pitbul dočekuje sve kuce o kojima brine njegova vlasnica i pomaže im da što pre ozdrave i prevaziđu traume. Poslednji u nizu je maleni psić koji mu je posebno prirastao za srce pa se ne odvajaju. Toust je najbolji tata na svetu!

Ova priča po ko zna koji put je pokazala da ne postoji ništa pogrešnije od ružnih stereotipa o pitbulovima koje mnogi i dalje nazivaju zverima i agresivnim psima. Oni su divni i puni ljubavi, baš kao i svi drugi psi. Pogledajte samo fotografije, i sve će vam biti jasno 🙂

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *