Cat and Dog with Santas Claus hats

Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju

Nova godina polako kuca na vrata, a u susret predstojećim praznicima biće organizovano veselo druženje za kućne ljubimce u atrijumu šoping mola Delta City, u nedelju, 27. novembra u 15 sati. Ali, požurite, prijave traju još danas.

 

 

Vlasnici koji još nisu prijavili svoju kucu, macu, morsko prase, papagaja, kornjaču, hrčka, feretku, iguanu, apsolutno bilo kog ljubimca, za druženje sa Deda Mrazom u Beogradu to mogu učiniti do petka 25. novembra putem sajta www.petface.net.

U okviru veselog druženja, vlasnici ljubimaca moći će da doniraju paketiće za napuštene životinje – paketiće za kuce i mace Beograda koje nemaju svoje domove, a možete pokloniti hranu, poslastice, igračke, prostirke, stare povoce i amove – sve je dobrodošlo.

Osim zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce očekuje i druženje s Deda mrazom koji će im dati zaslužene novogodišnje poklone. Posetioce očekuju i brojni edukativni sadržaji, koji će posebno biti interesantni deci i njihovim roditeljima. Na događaju će, između ostalih, učestvovati i projekat „Plavi pas“, koji za cilj ima učenje dece pravilnom ophođenju prema psima i fondacija za pomoć najmlađima „Podrži život“.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *