scared-cat

Maca upozorila vlasnika da mu je u cipeli zmija

Zahvaljujući svojoj ljubimici jedan australijanac izbegao je ugriz otrovnice koji je mogao da ga košta života. Ova priča i za zmiju imala je srećan kraj, jer je čovek uhvatio i pustio u prirodu.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Ko zna kako bi se ova priča završila da Ivana MekNamaru iz Oldburija u blizini Perta njegova četiri meseca stara maca nije upozorila da mu se u cipeli krije otrovna zmija. Ivan je medijima rekao kako je te večeri igrao PlayStation, toliko da uopšte nije obraćao pažnju šta mu se dešava u kući.

U jednom trenutku čuo je da njegova devojka ispred kuće parkira automobil i spremao se da obuje cipele i izađe da je dočeka. Međutim, tada je primetio da se njegova mača čudno ponaša. Ukopala se u mestu i sve vreme zurila u jednu tačku, u pravcu njegove obuće.

O čemu se zapravo radi video je tek kada se približio cipelama. U jednoj od njih nalazila se zmija već spremna za napad. Budući da ovo nije prvi put da mu se u kuću uvukla zmija, ali i zbog činjenice kako se radilo o “bebi”, a ne odrasloj tigrastoj  zmiji, bez problema je ulovio i kasnije pustio u prirodu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *