rescued-dog-train-tractor

Teksas: Dekica vožnjom usrećuje napuštene pse (VIDEO)

Judžin Bostik (80), penzioner iz Teksasa dane provodi tako što vozi najbolji voz na svetu. On je osmislio i napravio voz u kom svakog dana vozi spasene napuštene pse po komšiluku i okolnoj šumi. Ako ga pitate zašto to radi, reći će vam da samo želi da zabavi pse

 

Izvor: Životinje.rs

Judžin i njegov brat Korki žive u slepoj ulici u koju meštani uglavnom dovode svoje ljubimce kada žele da ih napuste. Judžin je počeo da prihvata jednog po jednog psa u svoje dvorište i da ih hrani.

– Počeli smo prvo da ih hranimo i puštamo da dolaze u dvorište. Odvodili smo ih jednog po jednog kod veterinara na sterilizaciju i pravili im mesta u ćošku našeg dvorišta. Jednog dana video sam čoveka koji je napravio vozić kako bi u njemu prenosio kamenje. Pomislio sam kako i ja mogu da napravim takav jedan vozić i da u njemu vozim pse! Prilično sam dobar majstor, pa mi nije bilo teško da ga napravim. Počeo sam da vozim pse po komšiluku i primetio sam da ih to čini veoma srećnim – čim čuju da palim vozić odmah dolaze i uskaču – rekao je Judžin.

Ovaj divni starac rešio je da napuštenim psima pruži malo sreće u životu i našao je način kako će to učiniti. Pogledajte kako izgleda vožnja u najsrećnijem voziću na svetu:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *