Prijateljstvo: Pas i jare pobegli od kuće (FOTO)

Dva najbolja drugara, pas po imenu Apolo i maleno jare Gnom pobegli su pre nekoliko dana iz dvorišta svog vlasnika. Na ulici, kako se igraju i istražuju, pronašli su ih policajci.

 

 

Odmah su pozvali jedno udruženje za zaštitu životinja i stupili u kontakt sa njihovim vlasnikom koji im je rekao da su ove dve životinje nerazdvojne, jer se poznaju otkako su rođene i rastu zajedno. Dva drugara sada imaju dve godine.

Međutim, njihov vlasnik ne poseduje dozvolu za držanje jareta, pa je udruženje moralo da mu ga oduzme, ali kako životinje nisu imali srca da razdvoje, vlasnik je rekao da će ih radije oboje dati na usvajanje i to samo pod uslovom da ih neko zajedno udomi.

Drugari su smešteni u jedno prihvatilište, ali u njemu nisu proveli mnogo vremena, jer ih je ubrzo udomila jedna porodica. Bili su očarani njihovom međusobnom privrženošću.

  • Ne razdvajaju se nikada. Spavaju zajedno, jedu zajedno, igraju se – kažu njihovi novi vlasnici u Viktorvilu (Kalifornija). – Maleno jare čak i maše repom, a nuždu vrše zajedno napolju. Pretpostavljam da jare zapravo misli da je pas – kazali su s osmehom njihovi novi staratelji.

Ukoliko jare ostane napolju, a pas uđe u kuću, ono plače i doziva ga, a pas svakih nekoliko minuta kad jare spava odlazi da ga obiđe. To je pravo prijateljstvo!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *