pjimage

Ovo je lice srećnog psa

Tajron je pronađen na prometnom auto-putu u Los Anđelesu i samo pukom srećom nije ga udario automobil. Policajci su zaustavili auto na sred puta kako bi ga spasili, a uplašeni pas sakrio se ispod  njihovog auta.

 

Uspeli su da ga smeste u kola i odvedu kod veterinara jer je bio u veoma lošem stanju. Na telu je imao više od 200 krpelja i mnogo inficiranih rana. Prvih nekoliko dana u klinici samo je spavao.

Nakon terapije i redovnih obroka, pažnje i ljubavi zaposlenih veterinara i tehničara, ovaj pitbul postao je pravi radosni i razdragani pas. Nekoliko meseci nakon opravka, u prihvatilište u kojem je živeo ušetala je četvoročlana porodica koja se odmah zaljubila u njega.

Sada ova kuca ima novi dom i novo ime – Amos. Uživa sa svojim vlasnicima – bračnim parom koji ima dve ćerke, i najvoljenije je biće na svetu. Toliko je srećan, da se čak na svakoj fotografiji smeje od uva do uva.

  • Mogu vam reći da je pomalo lenj, najviše voli da se izležava i da uživa – kaže njegova vlasnica. – Radosno pozdravi svakoga ko uđe u naš dom, svi ga obožavaju. Komšije su čak ljubomorne jer Amos nikada nije na povocu a ne pravi nikakve probleme, već se razdragano igra sa svima i trčkara. On je divan pas.

 

 


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *