Ovako izgleda ponosna mama svinja (FOTO)

Svima su nam poznate prelepe umetničke fotografije trudnica koje su poslednjih godina pravi hit u svetu i kod nas. Tako je i jedno prihvatilište za ugrožene životinje rešilo da okom objektiva ovekoveči poslednje trudničke dane jedne svinje koja je spasena sa američke farme.

 

Foto: Dodo.com

Naime, Sofi je pronađena na jednoj napuštenoj farmi u Indijani sa još mnogo životinja koje je vlasnik ostavio jer mu je propala firma. Njen partner je nažalost uginuo, jer životinje dugo nisu imale ni hranu ni vodu, i počele su da obolevaju. Sofi je na sreću preživela, a kada su joj u pomoć priskočili dobri ljudi saznali su da je trudna.

Ona je sada srećna u prihvatilištu u Ohaju, a u čast novog života ove mame, zaposleni su rešili da angažuju poznatog fotografa Džesiku Cvelbar.

  • Ponela sam sve rekvizite i scenografiju koje inače koristim kada fotografišem trudnice – rekla je ona. – Ovo je divno! Presrećna sam što sam baš ja imala priliku da ovim divnim fotografijama ovekovečim novi život ove životinje. Ko bi mogao da odbije ovakvu molbu?

Sofi se ubrzo nakon fotografisanja porodila i na svet donela preslatke prasiće. Čestitamo!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *