puff-n-fluff

Revolucionarno rešenje za sušenje psa (VIDEO)

Amerikanka Marisa Streng, učenica trećeg razreda osnovne škole, za domaći zadatak napravila je neverovatan izum koji je pomogao njoj i hiljadama drugih ljudi da lako i brzo fenom osuše svog psa posle kupanja. Ovaj školski naučni projekat ubrzo je postao svetski poznat i – priznat.

 

Marisa je vlasnica mopsa koji se boji fena i koji bi svaki put kada bi pokušala da ga osuši, bežao po kući, ostavljao mokre fleke svuda po nameštaju i otresao mokre dlake svuda po kući. Kako nije uspevala da ga “savlada”, rešila je da u školskom projektu izume napravu koja bi pomogla i njoj i njenom psu, ali i svim drugim ljudima.

Marisa je napravila odelce po nazivu Puff-N-Fluff (naduvaj i paperjasto osuši). Materijal je nalik na šuškavac koji se obuče psu, a kroz deo materijala koji liči na rukav, odnosno, na cev proturi se fen i pas se brzo osuši, bez straha i nelagode. I najvažnije – nema neprijatnog mirisa mokre dlake.

Svakom psu prijaće topli vazduh, ali sa znatno ublaženim zvukom i bez dlaka koje lete svuda unaokolo. Pogledajte kako izgleda i funkcioniše ovaj sjajan izum malene Amerikanke:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *