Vreme je za humanost: Udomite Milu

Dragi prijatelji, sigurni smo da su mnogi od vas čuli za Milu, preslatko kučence koje je pre mesec i po dana pronađeno u teškom stanju. Psa je pronašlo lokalno društvo za zaštitu životinja u Pančevu, sa teškim povredama koje je evidentno naneo čovek.

 

 

Mili je bilo iskopano oko, a oko vrata joj se usekao plastični kanap koji je bio jako stegnut. Kada je pronađena bila je toliko loše da je jedva mogla da popije gutljaj vode. Odmah je odvedena kod veterinara. Oko nažalost nije moglo da se spase, ali joj je pružena sva potrebna nega i pomoć, i primila je neophodnu terapiju.

Od tada je prošlo 40 dana. Mila se ugojila četiri kilograma (imala je pet  i po kada su je pronašli), i potpuno je ozdravila. Ona je divan, umiljat i razigran pas, ali niko ne želi da je udomi. Apelujemo na sve dobre i humane ljude da usvoje Milu. Ova divna kuca nema jedno oko, ali će biti divan ljubimac.

Ukoliko joj društvo za zaštitu životinja iz Pančeva uskoro ne pronađe dom, moraće da je vrate na ulicu, jer nemaju uslova da je zadrže. Javite se i udomite ovu preslatku kucu, ne dozvolite da ponovo završi na ulici nakon svega što je preživela.

Za sve informacije pišite u inbox Fb stranice Paš – vaš najbolji magazin.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *