Beba Džekson ima najboljeg telohranitelja na svetu (FOTO, VIDEO)

Sigurno ste do sada već čuli za Hulka, verovatno najvećeg pitbula u psećem svetu, koji teži neverovatnh 76 kilograma. Međutim, ovaj pseći div je ujedno i najnežnija dadilja na svetu.

 

Prema pisanju Daily mail-a, a kako prenosi Index hr, onako kako Hulk danas čuva malenog Džeksona, tako je godinama pazio i na starijeg sina Džordana. Ova porodica iz Nju Hemšira ima tako najpouzdaniju dadilju na svetu.

Zato nije zgoreg ponoviti da se samo zahvaljujući neodgovornim vlasnicima o pitbulovima uglavnom piše u negativnom kontekstu i predstavljaju se kao agresivni psi koji samo traže žrtve s kojima će se obračunati.

Hulk je najbolji primer, iako kako kažu njegovi vlasnici, ima snagu da bez problema iščupa  ljudsku ruku, on je zapravo prava maza koja obožava bebe. Naročito pridošlicu u porodici, malenog Džeksona koji danas ima tri meseca.

Prati ga u stopu, uvek je uz njegov krevetac, i dok spava stalno proverava da li je sa bebom sve u redu. Ovaj neobično veliki pas čak i peva sa svojim mališanima, kada stariji Džordan zasvira na usnoj harmonici, Hulk ga prati svojim gromkim zavijanjem, nalik na pevanje. Hulk mališanima dozvoljava čak i da ga jašu, jer ih toliko voli i ništa mu nije teško.

Pogledajte kako ovaj divovski pitbul brine o svojim ljudskim bebama
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *