img

Dirljivo: Pitbulica nije htela da se odvoji od svojih štenaca

Zbog tolike privrženosti, iako je postala agresivna od kako se oštenila, pitbulica Krispi osvojila je srce jedne porodice sa Floride i sa svojim štencima dobila novi dom pun ljubavi.

 

Spasena je sa ulice u poodmakloj trudnoći i oštenila se u jednom prihvatilištu za napuštene životinje. Iako je do tada bila vesela i umiljata, od kako je dobila štence, ova pitbulica postala je previše zaštitnički nastrojena, režala je i terala svakoga ko bi pokušao da joj se približi.

Zaposleni u ovom prihvatilištu kažu da se plašila da će joj neko uzeti štence, što bi se kasnije svakako i dogodilo kako bi ih udomili. Međutim, ova majka na to nije pristajala. Čvrsto je grlila svoje štence i kada su na internetu osvanule njihove slike, jedna porodica rešila je da ih udomi – i Kristi i njene kuce kako ih nikada ne bi razdvojili.

Ova privržena i majka puna ljubavi sada ima predivan dom, veliko dvorište za igru sa svojim mališanima i novo ime – Skarlet. Nikada više nije pokazala ni trunku neprijateljstva. Samo je želela da bude sa svojim štencima. I u tome je uspela.

Izvor: thedodo
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *