Kako je jedan pas spasio život malenom mačetu (FOTO)

Maca Rouzi bila je na ivici smrti, a onda je pod svoje uzeo haski po imenu Lilo i spasio joj život.  Toliko, da se nikada ne razdvajaju i da ova maca čak ima pseće navike poput odlaska napolje u toalet i šetnje na povocu.

 

Mače staro tek dve nedelje pronađeno je gladno i uplašeno na ulicama San Hozea, pa ga je organizacija za zaštitu životinja na privremeni smeštaj, dok se ne oporavi, dala Toi Bui, ženi koja godinama brine o napuštenim životinjama.

Uprkos njenim naporima da se mače Rouzi oporavi i da ga pripremi za udomljavanje, maca je odbijala da jede, bila je tužna, uplašena, nezainteresovana za maženje, na ivici smrti…Sve dok Toin pas – haski Lilo nije stupio na scenu. Lilo je mače prigrlila, i bukvalno jer su neprestano zagrljeni, ali i kao velika podrška jer su počeli zajedno da jedu, da se igraju….

Posle svega nekoliko minuta maženja, maca je počela da jede i da se ponaša kao pravo mače – radoznalo da šeta i istražuje, i da se igra.

Rouzi sada ima godinu dana i ostala je u Toinom domu, i dalje se ne odvaja od Lilo.

  • Mislim da je Rouzi ubeđena da joj je Lilo mama, čak se i ponaša kao pravi pas – rekla je njihova vlasnica. – Kako je videla da Lilo izlazi napolje da vrši nuždu, počela je i ona – posip u kući ne dolazi u obzir. Takođe, ova maca zahteva da se šeta na povocu, i da svaki put kada Lilo ide napolje, idu zajedno. Mislim da moja mačka ima krizu identiteta – misli da je pas – zaključila je duhovito Toi.

Ova vesela porodica sastoji se od još dva člana, haskija Infiniti i Miko, i svi se sjajno slažu. To je prava, srećna porodica. Ukoliko želite da uživate u njihovim avanturama i neodoljivim fotografijama, posetite fejsbuk ili instagram stranicu Lilo i Rouzi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *