Dog fest: Poznati promovisali udomljavanje napuštenih životinja

Na trećem Dog festu u organizaciji magazina Pas održanom u subotu u atrijumu šoping centra Delta city, mnogobrojni pevači, voditelji, glumci i novinari učestvovali su na Reviji napuštenih pasa i tako promovisali akciju udomljavanja.

 

Foto: Teodora Ćirić

Na manifestaciji koja se održava već treću godinu zaredom, ovog puta udomljena su dva psa i tri mačke organizacije Animal rescue centar. Program je vodila poznata voditeljka i novinarka Duška Vučinić, a crvenim tepihom prošetali su: novinar tabloida Star Milan Milošević sa pevačicom Anabelom Atijas, novinarka tabloida Svet Katarina Lekić sa Natalijom i Sanijem iz grupe „Trik F/X“, novinarka dnevnog lista Kurir Ljiljana Stanišić sa pevačicom Nikolinom Kovač, novinarka dnevnih listova Blic i Alo sa glumcem i voditeljem Prve televizije Stefanom Buzurovićem, koga je iz publike bodrila i supruga Danijela sa decom.

Pred objektivima fotoreportera na Reviji su se našli i roker Bora Đorđević i njegova supruga Dubravka sa novinarkom dnevnog lista Informer Ivonom Paladom, novinarka emisije „Premijera“ na TV Pink Irena Atanasković Hrnjak sa pevačicom Ivanom Jordan, voditeljka Grand televizije Sanja Ćulibrk, urednica portala „My cut off tea“ Ružica Petronijević sa voditeljkom Ženske TV Ksenijom Bujišić, voditeljka televizije Hepi Bojana Ristivojević, kompozitori Marko Kon i tekstopisac Andrej Jakšić, kao i poznati voditelji Play radija Luka Matić i Milica Lazić.

Najveću pažnju novinara ali i posetilaca izazvao je Bora Đorđević koji se nije odvajao od malenog crnog šteneta sa crvenom mašnom i neprestano ga držao u rukama. Ovaj štenac bio je njegov par na crvenom tepihu, a Bora je sa žaljenjem priznao novinarima da bi ga istog trena udomio, samo da kod kuće već nema ljubimca.

Emocije su ophrvale i Anabelu Atijas koja nije mogla da sakrije suze.

  • Nikada ne mogu da savladam emocije kada vidim napuštenog psa – rekla je pevačica. – Mnogo puta uživotu sam sa ćerkama pomagala psima lutalicama i verujte, da mogu, sve bih ove divne pse danas povela kući.

Anabela kod kuće ima psa rase pomeranac kog obožava, a tokom Revije je neprekidno darivala zagrljaje i poljupce napuštenim psima.

Sa živahnim psom Medom junački se “izborio” glumac i voditelj Stefan Buzurović. Kako je primetio, Meda nije ljubitelj kovrdžavih pasa, pa je čim bi ih ugledao ljutito lajao i želeo da ih pojuri. Stefan je kao pravi znalac ipak uspeo da umiri ovog mešanca i s njim prošeta crvenim tepihom, u čemu su mu umnogome pomogle poslastice koje mu je s vremena na vreme “krišom” davao.

Generalni sponzor Dog festa, kompanija “Husse Srbija”, kao i sponzor organizacije ARC kompanija “Leto”  nesebično su darovale veliku količinu hrane, grickalica i poslastica napuštenim životinjama u prihvatilištima.

Hvala vam što ste podržali treći Dog fest, i što smo zajedno promovisali udomljavanje napuštenih životinja. Vidimo se i sledeće godine!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *