1440x820px

Prijavite svog psa za takmičenja na Dog festu

Dragi prijatelji, na tradicionalnoj manifestaciji Dog fest, koju organizujemo već treću godinu zaredom, u subotu 8. oktobra od 12 do 20 časova u atrijumu šoping mola Delta city, očekuje vas bogat i zabavan program. Prijavite se, zabavite i osvojite vredne nagrade.

 

Za učešće na takmičenjima možete se prijaviti pisanjem u inbox na fesjbuk stranici Pas – vaš najbolji magazin (klikom ovde )  ili ostavljanjem komentara ispod vesti na sajtu www.petmagazine.rs.

Molimo vas da nam dostavite svoje ime i prezime, ime vašeg psa, koje je rase i za koje se takmičenje prijavljujete. Prijave za Dečji kviz znanja o psima obavljaće se u samom atrijumu, pred početak takmičenja.

Program:

12.00 Otvaranje sajma

12.30  Revija napuštenih pasa i poznatih ličnosti (glumci, voditelji, novinari…)

13.00 Razgovor s poznatima o njihovim ljubimcima

14.00 Dečji kviz znanja o psima

14.30 Takmičenje Šiz friz

15.30 Prezentacija policijskih pasa

16.30 Izbor za najposlušnijeg psa

17.30 Trka do klope

18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa

 

15.00 – 16.00 Besplatni saveti veterinara

Na štandu Magazina Pas dr vet. Med. Mila Savić

 

Za sve informacije javite se na telefon 011/4071-529.

Na beogradskom Sajmu hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce Dog fest moći ćete da se upoznate i da kupite sve što vam je potrebno za vašeg kućnog ljubimca: hranu, opremu, igračke, vitamine, suplemente, kozmetiku, garderobu…

Kao i do sada, i Treći Dog fest imaće humanitarni karakter, pa će se u atrijumu prikupljati donacije (novac, hrana, ogrlice, preparati protiv buva i krpelja…) za napuštene pse u azilima i prihvatilištima. Jedan štand biće ustupljen organizacijama za zaštitu životinja koje će udomljavati napuštene pse, pa na Dog festu možete pronaći i svog novog ljubimca.

Dođite sa svojim psima i mališanima, da uživamo zajedno!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *