1440x820px

Treći Dog fest u organizaciji magazina Pas u Delta City-ju

Treći beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce održaće se u subotu, 8. oktobra u atrijumu šoping mola Delta City, u periodu od 12 do 20 časova

 

Dragi prijatelji, redakcija magazina Pas i Delta City pozivaju vas da posetite Treći Dog fest – beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce.

Delta City je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin Pas ovu divnu manifestaciju sa velikim uspehom organizuje već treću godinu zaredom.

Na štandovima naših cenjenih izlagača moći ćete da se upoznate i da kupite sve što vam je potrebno za vašeg kućnog ljubimca: hranu, opremu, igračke, vitamine, suplemente, kozmetiku, garderobu…

I ne samo to, kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: Reviju pasa iz azila koje će prošetati poznate ličnosti, moći ćete da porazgovarate sa poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i dečji kviz znanja o psima, uživaćemo u prezentaciji policijskih pasa, izboru za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, kao i u Trci do klope u kojoj će učestvovati sve kuce naši gosti. Grumeri će ulepšavati vaše pse na Sajmu i pokazati vam koje su frizure najpopularnije.

Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti sponzori.

Takođe, na raspolaganju će vam biti i veterinar koji će davati besplatne savete.

Kao i do sada, i Treći Dog fest imaće humanitarni karakter, pa će se u atrijumu prikupljati donacije (novac, hrana, ogrlice, preparati protiv buva i krpelja…) za napuštene pse u azilima i prihvatilištima. Jedan štand biće ustupljen organizacijama za zaštitu životinja koje će udomljavati napuštene pse, pa na Dog festu možete pronaći i svog novog ljubimca.

Dođite sa svojim psima, da uživamo zajedno! 🙂

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *