Luda planeta: Pas poznatog kreatora objavio knjigu

Nevil je pas modnog kreatora Marka Džejkobsa “napisao” je nedavno knjigu “Nevil Džejkobs: Ja sam Markov pas” sa modnim editorijalima i najpopularnijim fotografijama sa instagrama. Ali Nevil nije razmaženo kuče. On prikuplja novac za projekat “Sato”, humanitarnu organizaciju koja se bavi spasavanjem napuštenih i zlostavljanih pasa iz Portorika.

 

Knjiga sadrži Nevilove fotografije, od prve, kada je bio tek rođeno štene, do današnjih.

  • Ova šarmantna knjiga ne samo da predstavlja karakter ove harizmatične životinje, već prikazuje život uvek zauzetog i glamuroznog života Njujorškog psa – piše u uvodu knjige.

Kako ovaj moderni pas, koji svog vlasnika prati na svakom snimanju, reviji, i učestvuje u stvaranju svih njegovih modnih komada, na društvenim mrežama prava je zvezda, jer ga Džejkobs stalno oblači i sa svetom deli njegove fotografije.

Upravo zbog velike popularnosti objavljena je ova knjiga koja na stranicaam ima fotigrafije poznatih mdnih editorijala u kojima je Nevil učestvovao, kao I fotografije sa instagrama koje njegovi pratioci najviše vole.

Nevil je inače i nosilac titule “pas koji najviše radi u modnoj industriji”, a našao se i na naslovnim strana časopisa “Paper” i “Architectural Digest”. Samo na instagramu prati ga oko 200.000 ljudi.

Mark Džejkobs je napisao uvod knjige i nazvao je “zahvalnicom za sve pse”.

  • To je pismo puno ljubavi za mog divnog Nevila, koji svakim pogledom iz tih izrazitih trouglastih očiju, svakim zagrljajem, svakim spontanim izlivom ludosti koji me nasmeje, smiruje kako niko ne ume – napisao je modni kreator.

Nevilova knjiga je dostupna na Amazonu i košta 22,50 dolara.

Izvor: B92
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *