bobo-macak

Najvredniji radnik u prodavnici je – mačak Bobo

Kineska četvrt u Njujorku postala je još popularnija zahvaljujući jednom mačku koji uslužuje mušterije u prodavnici za opremanje doma

 

Bobo je vredan mačak koji svakog dana, već devet godina, ide na posao i kako kažu njegove kolege – nikada nije uzeo nijedan dan odmora. To je podvig i u ljudskom i u mačijem svetu!

Njegov život, međutim, počeo je teško – pronađen je na ulici, uplašen i gladan. Pronašli su ga upravo radnici ove prodavnice u Kineskoj četvrti i rešili da ga zadrže.

U početku ga je devojka Eni, koja je bila stalni kupac, redovno vodila kod veterinara i donosila mu hranu. Ali, otkako se i Eni 2014. godine zaposlila u ovoj radnji,  postala je i Bobov zakonski staratelj.

  • Obožava da sedi blizu ulaza u prodavnicu i da pozdravlja kupce. Ima svoje mesto i ispred prodavnice gde voli da sedi i posmatra prolaznike, on je jako radoznala maca – rekla je Eni. – Uz to je i veoma smiren i prijateljski nastrojen. Voli i životinje i ljude, bez izuzetka.

Svakog dana uljudno pozdravi sve posetioce, obilazi rafove da proveri da li je sve u redu, a pauzu napravi jedino kada u radnju ušeta druga maca s kojom se poigra i pokaže joj svoje veštine valjanja na leđima.

  • Toliko voli da radi u prodavnici da i posle devet godina još na razmišlja o odmoru. Bolje radi posao od mene. Zaista je savršeni radnik – rekla je Eni medijima.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *