naj-njuska

Veliki “Dog Happening” na platou ispred Arene

U subotu 1. oktobra uživaćemo u izboru Naj njuške Beograda i prvoj specijalizovanoj izložbi  belgijskih ovčara. Dođite da uživamo zajedno!

 

Kinološko društvo Novi Beograd organizovaće u subotu, 1. oktobra,  na severnom platou Kombank Arene veliku feštu za ljubitelje pasa.

Biće održana prva specijalizovana izložba belgijskih ovčara (radni, policijski i vojni psi), a biće organizovano i takmičenje najboljih pasa  rase belgijski ovčar koje u ovom trenutku imaju Srbija i Evropa.

Druga izložba pod nazivom NAJ NJUŠKA Beograda, biće izbor za najlepšeg psa Beograda.

Takmičenje će početi u podne, a odvijaće se u nekoliko kategorija:

– najlepši par – dete i pas

– najneposlušniji pas

– ljubimac-genijalac

– naj pogled

– naj rep

– pas od 3-15 meseci

– preko 15 meseci.

Žiri u sastavu Slađana Milošević (predsednica žirija), sociolog dr Ratko Božović, jazz & pop pevačica Lena Kovačević,  tv voditelj Pink televizije Dea Đurđević, zvanična mis Srbije Katarina Šulkić i kinolog Milica Nešić odlučivaće o pobednicima u svim kategorijama. Za sve pobednike su predviđeni pehari, medalje i pokloni.

Ukoliko želite da se i vaš pas takmiči za Naj njušku Beograda, bez obzira na starost i rodovnik, možete se prijaviti na adresu kinolosko.nbgd@gmail.com, a sve informacije možete dobiti putem telefona 064/00- 78-088.

Takođe, Veterina Beograd dovešće pse-štićenike azila kako bi posetioci bili u prilici da  ih udome pod parolom “Učinite dobro delo – udomite psa”.

Početak  izložbe predviđen je u 10 časova na donjem i gornjem platou na severnoj strani Kombank Arene ( Bulevar Zorana Đinđića). U slučaju lošeg vremena, događaj će se održati u unutrašnjosti Arene.

Učešće u manifestaciji je potvrdio i veliki broj izlagača koji će se posetiocima predstaviti na štandovima. Svi posetioci izložbe moći će da posete i štand vašeg najboljeg magazina Pas.

Saznajte više putem linka: https://www.facebook.com/events/1769752549910822/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *