Umesto bidermajera i buketa – kuce iz prihvatilišta

U centru pažnje ovog prelepog venčanja bilo je šest preslatkih kuca-štićenika jednog američkog azila koji s nestrpljenjem iščekuju novi dom i vlasnike koji će ih voleti

 

Na ovu divnu ideju došli su mladenci iz Pensilvanije, a njihove prelepe fotografije za svega 24 sata od venčanja obišle su celu planetu. Mlada, Sara Maluk Krejn, već godinama je zaposlena u jednom prihvatilištu za životinje, a i njen novopečeni suprug je veliki ljubitelj životinja.

Do sada su udomili tri napuštene kuce i rešili su da umesto svadbenog buketa i cveća za deveruše, svoje venčanje učine lepšim tako što će u centru pažnje biti kuce-štićenici azila u kom je Sara zaposlena. I mladoženja, kum i najbolji prijatelji rado su se fotografisali sa kucama.

Sve kuce na fotografijama pronađene su na ulici, kada su bili stari svega nedelju dana. Sada imaju dva meseca, veseli su i zdravi i jedva čekaju svoj novi dom i vlasnike koji će ih paziti i maziti. Sigurno će i ove fotografije pomoći da se ovi preslatki kučići što pre udome.

Foto: Huffington post
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *