Labrador Čarli poživeo je toliko da dočeka venčanje svoje vlasnice (FOTO)

Čarli Ber star 15 godina mesecima se borio s tumorom na mozgu, ali uspeo je da skupi snage da prisustvuje venčanju svoje vlasnice. Ova srceparajuća priča dovešće vas do suza

 

 

Prelepi crni labrador i njegova vlasnica upoznali su se u jednom američkom prihvatilištu gde je ona radila kao veterinar pripravnik. Čim su ga doveli, kao štene, zaljubila se u njega i udomila ga. Bilo je to pre 15 godina, i tokom vremena, njihov dom postao je sigurna luka za još četiri psa i došao je trenutak da se vlasnica Dženifer uda za svog kolegu.

Čarliju je početkom 2016. dijagnostikovan tumor na mozgu i nekada pas koji je trčao maratone i bio stalno aktivan, počeo je da kopni. Toliko da nekoliko dana pred venčanje više nije mogao da hoda.

Međutim, za Dženifer opcija da njen Čarli izostane s venčanja nije dolazila u obzir. Do oltara i natrag nosila ga je na rukama.

Nekoliko dana nakon venčanja Čarlija su uspavali, a Dženifer će zauvek biti drago što je njen mezimac s njom podelio taj važan trenutak.

  • Danima sam mu govorila: Možeš ti to! Još samo nekoliko dana! I uspeo je, ispunio mi je želju – rekla je Dženifer novinarima Vašington posta.

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *