golden-retriever-1349045_960_720

Sedam meseci je čekao da se vlasnica vrati (VIDEO)

Eto šta znači izbezumiti se od sreće. Ah, ti naši predivni prijatelji…

Ako još razmišljate trebate li nabaviti psa, možda vam ono što je poslednjih meseci proživela Maria Maciocia pomogne da donesete konačnu i vrlo mudru odluku.

Naime, ta se žena nedavno zatekla usred životne oluje, pre svega zato što je dala srce pogrešnom muškarcu. Bila je, tvrdi, udata za zlostavljača, a kada je konačno odlučila da pobegne od njega, nije imala izbora nego vratiti se iz Kalifornije roditeljima u Škotsku.

Sa sobom je povela i psa Sandyja i  ta se odluka pokazala kao potez života. Maciocia je nedugo po povratku kući pala u depresiju a, najbolji čovekov prijatelj joj nije dopustio da u potpunosti potone.

Njegovi poljupci i pažnja držali su joj glavu iznad površine, a da je zaista bilo tako, svedoče i njene rečenice koje je objavila na svom blogu:

“Sandyju sam zauvek dužna jer mi ja davao razlog da ustajem iz kreveta u vreme kada sam se u glavi nalazila na vrlo mračnom mestu. Izdržao je jednaku bol kao i ja”, napisala je Maciocia, koja se pre sedam meseci vratila u Sjedinjene Američke Države kako bi se ponovo pronašla i sredila mnoge stvari.

Sandyja je zbog toga ostavila na čuvanje kod roditelja, što je psa, naravno, rastužilo. Ipak, ovog  vikenda je osetio da je njen miris prisutan u kući…

Izvor: dnevnik.hr

Pročitajte još:

Pet duhovnih lekcija koje možete naučiti od svog psa

Uznemirujuće: Jeziv snimak borbe pasa (VIDEO)

Zašto ubijaju sove?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *