Hrana

Otvoren restoran zdrave hrane za pse

RIO DE ŽANEIRO – U Rio de Žaneiru otvoren je prvi restoran zdrave ishrane za pse u kome će vlasnici svoje ljubimce moći da časte hranom koja ne sadrži kozervanse, niti bilo kakve druge dodatke, a pritom je bogata vitaminima i mineralnim solima.

“Više volimo da objekat nazivamo kutkom za pse, nego restoranom jer, na kraju krajeva, živimo u državi u kojoj mnogo ljudi gladuje”, izjavila je vlasnica Roberta Kamara koja je restoran otvorila zajedno sa suprugom.

Oni su na ovu ideju došli, jer će, kako kažu, imati veliko tržište za plasiranje svojih proizvoda s obzirom na to da je Brazil druga zemlja u svetu po broju pasa – pretpostavlja se da ih ima čak oko 32 miliona.

Bračni par Kamara tvrdi da je hrana u restoranu pripremljena po savetu stručnjaka i nutricionista za životinje, zbog čega je daleko ukusnija od kupovne i one koju vlasnici mogu pripremiti kod kuće.

U restoranu je moguće posmatrati kuvare dok spremaju obroke, koji se zatim serviraju u belim tanjirima postavljenim na niskim stolovima zbog malih mušterija i to sve po cenama ravnim najboljim industrijskim proizvodima za pse.

Oni koji nisu u mogućnosti da svraćaju svaki dan u restoran, mogu hranu da ponesu.

Izvor:kuceimace.com

Pročitajte još:

Oni su heroji: Spasavaju pse iz najtežih situacija (VIDEO)

Znate li da pse biramo po svojoj ličnosti?!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *