in

Beograd: Zadavio mače pred decom koja su vrištala (VIDEO)

Beograđanin S.S. zverski je ubio, jutros oko 10 sati u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, mače i to naočigled komšija i dece.

Prema rečima komšinice koja živi u istoj zgradi, ovo nije prvi put da S.S. ubija tek rođene mačiće.

“Pre tri nedelje S.S. je ubio dva mačeta na surov način i ostavio jedno od njih u dvorištu da svi vide. Mačetu je kamenom bila razbijena glava i moja mlađa ćerka je videla taj užasni prizor kad sam je vodila u vrtić”, ističe za “Informer” komšinica koja je želela da ostane anonimna, radi sopstvene sigurnosti i sigurnosti svoje dece.

“U našem dvorištu postoje dve zgrade. On ni sa kim od komšija ne govori, živi sam, otac mu se ubio. Mrzi decu, životinje i ljude. Sve komšije su u konstantnom strahu od njega jer je surov, agresivan i ne ponaša se normalno”.

Za jutrošnji incident kaže:

“Jutros oko 10 sati uhvatio je mače u dvorištu sa namerom da ga ubije, kao što to obično radi. To se već godinama ponavlja. Bez obzira na protivljenje prisutnih komšija, vrištanje moje ćerke, zgrabio je mače za glavu i odneo ga van dvorišta kad je krenuo na posao. Ja sam vikala sa terase ‘Stani, zvaću policiju’, ali se on nije obazirao. Nakon toga sam pozvala policiju”, objašnjava komšinica.

Sigurnosna kamera nije snimila trenutak ubijanja mačeta, međutim, jasno se vidi da su komšije vidno uznemirene i da pokušavaju da mu se obrate, što on ne konstantuje. Stanari zgrade, kažu da S.S. zna da gde su postavljene sigurnosne kamere i iz tog razloga je mače izneo iz dvorišta kako bi taj strašni čin ostao nezabeležen, piše “Informer”

Izvor: Informer, mondo.rs

Ova kuca je talentovana za muziku. Na koji način, pogledajte OVDE.

Pročitajte još:

Kako očistiti vašeg ljubimca od buva

Odveli su psa kod veterinara: Ono što su mu izvukli iz stomaka ih je zaprepastilo
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *