pas i devojka

Žene koje imaju psa su privlačnije

Istraživanja rađena u Americi i Kanadi su pokazala da su žene koje imaju psa privlačnije od onih koje ga nemaju. Naime, kada je pas u blizini žene su uglavnom nasmejane, srećne i šire pozitivnu energiju. Pored toga što izgledaju lepše (jer su konstantno nasmejane) ove žene su izazovnije i optimističnije.

Još jedna pozitivna stvar kada imate psa za kućnog ljubimca je – bolja kondicija. Pošto psi svakodnevno moraju da izlaze napolje i šetaju, njihovi vlasnici idu sa njima. Tako provodite više vremena napolju, više se krećete i uvek ste u dobroj formi. Takođe, lakše možete uspostaviti komunikaciju sa ljudima koji takođe šetaju pse.

Jedan Nikola, momak koji često šeta svog psa na Adi Ciganliji, priznao nam je da je on upravo na ovaj način upoznao svoju sadašnju devojku.

– Svakodnevno sam na Adi i šetam psa. Volim životinje, pogotovo pse tako da mi prvo zapadnu za oko devojke koje takođe šetaju pse. Moju sadašnju devojku viđao sam nekoliko puta kako šeta svog psa i konačno sam skupio hrabrosti da joj priđem. Naravno počeli smo da pričamo o psima, to nam je odmah bila zajednička tema i lako smo kasnije mogli da nastavimo razgovor. Sada smo u vezi već dve godine.

Istraživanjima je takođe utvrđeno da nakon lošeg dana, vaš pas može mnogo uticati na vaše raspoloženje. Posle samo nekoliko minuta sa svojim ljubimcem, osetićete olakšanje i nivo stresa će se smanjiti.

Poslovica da je “pas čovekov najbolji prijatelj” ovde se pokazala kao tačnom, a ono što većina vlasnika pasa tvrdi je sledeće: Čoveka koji ima dobru dušu spazićete u društvu psa. Čovek koga psi vole, zaista je dobar čovek!

Drage dame, čule ste – potvrđeno sa naučne (i muške) strane – ukoliko želite da budete privlačnije, srećnije i u boljoj kondiciji – nabavite psa! 

Izvor: Moj Ženski Magazin

Pročitajte još:

Zašto psi i vlasnici liče

Pas koji je umislio da je mačka
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *