mac

Sedam razloga zašto su momci koji imaju mačku odličan “materijal” za vezu

Dosad su nas uveravali da pravi frajeri biraju psa za kućnog ljubimca, dok su mačke rezervisane za devojke, pogotovo one s titulom “stare”. No, ta teorija pala je u vodu kad su ponosni vlasnici mačaka postali mega frajeri poput Jamesa Franca i Iana Somerhaldera.

1. Momci koji imaju mačke su inteligentni. Nećete verovati ali rađena je studija u kojoj su testove inteligencije ispunjavali vlasnici pasa i vlasnici mačaka i pogodite koja je skupina imala bolje rezultate!

2. Momci koji imaju mačke nisu gadljivi. Naučeni su na čišćenje mačjeg wc-a, nije im problem popiti iz čaše koju je njihova ljubimica malopre polizala niti počistiti klupko dlaka koje je upravo povratila. Što znači da u slučaju vaše prehlade ili želučane viroze neće panično pobeći iz stana od straha da se ne zaraze ili da vam ne moraju držati glavu dok povraćate. Biće tu za vas!

3. Imaju razvijene higijenske navike. Ako ste ikad imali mačku, znate kakve su one čistunci. Ne dao Bog da im jedan dan preskočite čišćenje kutije za pesak, već će pronaći načina da vam se osvete. Zato je svaki vlasnik mačke prisiljen održavati redovnu higijenu  i svoje mačke i sebe.

4. Nisu konzervativni i ne dele poslove na muške i ženske (baš kao ni kućne ljubimce). S takvim ćete se dečkom lako dogovoriti oko toga ko će što raditi u kući – ne po tome što je “za devojke” a “što za frajere” po kriterijima naših baka i dedova, već po tome što je kome lakše.

5. Sigurni su u sebe. Za početak, izdržali su zezanciju svojih prijatelja s fudbala zbog udomljavanja mačke i nisu dopustili da to imalo naruši macho imidž. Zapravo, pokrenuli su čitav novi trend.

6. Neće se zgroziti kad mu priznate da vaš mačak spava s vama u krevetu. Jer i njihov spava s njima!

7. Konačno će vas neko sa zanimanjem slušati dok prepričavate smešne zgode s vašim mačkom.

Izvor:cosmopolitan.hr

Pročitajte još:

Zašto udomiti umesto kupiti?

Zašto psi i vlasnici liče
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *