ubica psa

Ova žena je optužena za nasilje nad životinjama

Najnoviji slučaj okrutnosti prema ljubimcima stiže nam iz dalekih Sjedinjenih Država, gde je jedna vlasnica ostavila sovg psa da je čeka u kolima čak 5 sati. Spoljašnja temperatura iznosila je preko 30 stepeni, a mališan nažalost nije izdržao toplotni pritisak i preminuo je.

Radnja ove priče zbiva se u Feniksu, Arizona. Vlasnica Deana Karolin Zapata je ostavila svog mešanca jorkširskog terijera starog 7 godina u svom vozilu i otišla. Nije je bilo čitavih 5 sati. Nesrećni pas je pronađen mrtav u tom istom automobilu. Nakon ovog nesrećnog slučaja, ona je uhapšena i suočena sa optužbama za nasilje nad životinjama.

Prema izveštaju iz policijske stanice, Zapata je parkirala svoj automobil oko podneva ispred jednog magacina i otišla, ostavivši svog ljubimca. Napominjemo da je tog dana temperatura iznosila preko 30 stepeni. Nakon dva sata, čuvar je primetio vozilo i bilo mu je čudno što toliko dugo stoji na parkingu. On nažalost, nije primetio psa u automobilu.

ubica psa

5 sati kasnije, kada se gospođa Zapata pojavila, prvo je pomislila da je njen pas ukraden, jer ga nije videla u autu. Otišla je do čuvara da prijavi nestanak ljubimca, a kada su zajedno došli da pretraže vozilo, čekao ih je tragičan prizor. Pas je ležao mrtav ispod vozačevog sedišta. Njegova vlasnica je pronašla praznu činiju vode koju mu je ostavila.

Kada su policajci pitali Deanu Karolin Zapatu zašto je ostavila svog psa čak 5 sati samog, ona im je rekla da je “bila u gužvi”. U svoju odbranu dodala je da je ostavila uključen klima uređaj u vozilu. Po njenim rečima, ona je svog ljubimca ostavila da je čeka zato što po pravilima nije mogla da ga uvede u magacinski prostor. Ipak, policajci kažu da je ona u tom trenutku bila svesna da je ostavljanje ljubimca u automobilu kažnjivo.

Poruka je jasna – NE OSTAVLJAJTE SVOJE LJUBIMCE U AUTOMOBILIMA!

Izvor:Petface

Pročitajte još:

Ovo su znaci da vaš ljubimac trpi bol

Pas može naučiti vaše dete da čita!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *