naslovna 26 png

Novi broj magazina Pas

 

baner 728x90Apx

 

Imaju li naši ljubimci svest o sebi, ko sve čeka klonirane pse, kako da kontrolišete buve, na koji način psi mogu da nanjuše trudnoću… samo su neke od tema koje možete pročitati u najnovijem, 26. broju magazina Pas.

Naš je časopis jedini u regionu koji se isključivo bavi psima, pa vam nudimo i novi broj koji je u prodaji od 10. marta. Štampano izdanje, čija je glavna zvezda pas, možete pronaći na trafikama Moj kiosk, kao i svim bolje snabdevenim prodajnim mestima širom Srbije.

A razloga da odete po svoj primerak ima zaista dovoljno. I u ovom smo broju odabrali i pripremili niz zanimljivosti kroz stalne rubrike kao što su  – Razbijamo mitove, Nauka, Veterina… U martovskom broju su predstavljene pojedine rase i njihova psihologija, poznate ličnosti su govorile o svojim ljubimcima, objašnjeno je koja sve prava, a koje obaveze imaju vlasnici pasa u Srbiji…

Osim tema koje se bave kvalitetom života vašeg najboljeg prijatelja, magazin Pas je u ovom broju objavio i specijalni izveštaj na čak 16 strana sa Međunarodne izložbe pasa CACIB 2016. koja je tradicionalno, 58. put, održana 6. marta u Hali 4 Beogradskog sajma. U ovom specijalu nalaze se svi podaci o aktuelnim pobednicima, kao i njihove fotografije, ali i intervju sa prvim čovekom Kinološkog saveza Srbije, najave narednih izložba i sl.

Uživajte!

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *