300x250px

OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Drugi Ušće Dog Fest u Beogradu

Na velikom platou ispred Ušće Shopping Center-a u Beogradu, magazin Pas drugu godinu zaredom organizovaće veliki sajam hrane i opreme za kućne ljubimce – Ušće Dog Fest.  Pozivamo vas da zajedno sa svojom porodicom i najboljim prijateljima (i psima i ljudima) 3. i 4. oktobra ove godine posetite ovu jedinstvenu manifestaciju.

Kao i prošle godine, pripremili smo za vas i vašeg četvoronožnog drugara mnogo lepih iznenađenja. Biće tu poklona i za vas i za njega: učestvujte u nagradnom kvizu znanja o psima, prijavite svoje kuce za takmičenje u brzom jedenju hrane, naučite od poznatih trenera prve lekcije o dresuri pasa, budite svedoci ulaska u bračne vode dva zaljubljena psa.

Dog fest usce 270914 4255

 

Takođe, i one čitaoce koji nemaju kućnog ljubimca, a voleli bi da nabave jednog, ili možda i dva, što da ne, pozivamo da dođu i pogledaju reviju pasa humanitarnog karaktera na kojoj će učestvovati napušteni psi iz azila, a koje će na povocu voditi naši poznati glumci, pevači, pisci… „Usvojte psa, obogatite svoj život“, rekao je jednom prilikom Puškin.

Na blizu 20 štandova koji će biti postavljeni na platou ispred Ušće Shopping Center-a očekuju vas i sajamski popusti. Vi ćete moći da odaberete, a vaši ljubimci da probaju hranu poznatih domaćih i inostranih brendova. Imaćete priliku da vidite kako rade profesionalni frizeri za pse, kao i da kupite najrazličitije modele povodaca i domaćih proizvođača. Gotovo smo sigurni da ćete se zajedno sa svojim ljubimcima lepo provesti i da ćete Ušće Dog Fest napustiti s osmehom na licu, a da će vaši mali prijatelji mahati repom, u šta su se uverili oni koji su s nama bili prošle godine. Svi gosti su tada mogli da prisustvuju reviji na kojoj su crvenim tepihom defilovali napušteni psi iz poplavljenog Obrenovca. Njih su na povocu prošetale mnoge poznate ličnosti iz sveta glume, muzike, baleta, novinarstva…

Dog fest usce 270914 4266

Zabave je bilo i za one najmlađe… Mališani predškolskog uzrasta i oni koji su u nižim razredima osnovne škole, mogli su da provere svoje znanje o psima, a koliko su u tome bili uspešni ocenjivao je stručni tročlani žiri čije je komentare i pitanja – baš kako i dolikuje – prekidala publika navijanjem, aplauzima i replikama. Iz tog razloga, svi učesnici kviza proglašeni su za pobednike i svi su otišli kući zadovoljni, s brojnim nagradama pod miškom.

Dog fest usce 270914 4309

 

Posetici su mogli da procene i koliko je zadatku odgovorio žiri koji je odlučivao na takmičenju za izbor najšarmantnijeg psa. I ovim crvenim tepihom je prošetalo 25 učesnika – preslatkih mešanaca, jorkija, džeka rasela, buldoga, pudli…

Zvanično, svečano otvaranje Ušće Dog Festa zakazano je za subotu, 3. oktobra, u 12 časova, i trajaće do nedelje, 4. oktobra, do 20 časova.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *