NIKOLINA PISEK 8

NIKOLINA PIŠEK ZA MAGAZIN “PAS”: Sve što zaradim potrošim na pse

“Imam oko 25 pasa kojima plaćam svaki mesec hranu i izdržavanje”, kaže u intervjuu za novi broj magazina “Pas” voditeljka “X faktora” Nikolina Pišek. “To su psi koji su nađeni na ulici, koji su bili povređeni. Gotovo sav novac koji zaradim prosleđujem psima. Ovih dana treba da preuzmem još jednog o kome ću se finansijski starati. A baš su mi juče javili da je jedan moj pas udomljen. Ima li šta lepše.”

Nikolina kaže da nije aktivista koji to medijski ističe, ali da veruje da je ponekad dobro reći takve stvari da bi se ljudi “osvestili i doprineli sopstvenim aktivizmom”.

U razgovoru za magazin “Pas” Nikolina je govorila i o tome kako je jedva preživela smrt svog ljubimca koga su rastrgli komšijski psi i o sudskom procesu koji je zbog toga pokrenulaNIKOLINA PISEK 5

U razgovoru za magazin “Pas” Nikolina je govorila i o tome kako je jedva preživela smrt svog ljubimca koga su rastrgli komšijski psi i o sudskom procesu koji je zbog toga pokrenula:

“Ja sada čekam da sud u Hrvatskoj donese presudu u odnosu na ovaj slučaj koji se dosta otegao jer se tuženi opirao – nije dolazio na ročišta i nadao se da ću odustati od celog procesa. Mislim i da će mediji to preneti i da će to biti jasna poruka i ostalim vlasnicma da moraju da vode računa o svojim psima, da su, prosto govoreći, oni najodgovorniji za njih.

300x250px

Ceo intervju sa Nikolinom Pišek pročitajte u junskom broju magazina “Pas” gde vas čekaju i sledeće priče:

 

Istraživanje

Trening razvija vijuge

Pročitajte zašto je važno da psa vaspitavate i učite novim veštinama i kako će ga to učiniti pametnijim

 

Untitled-1

Profil

Bobtejl

Zašto svi obožavaju ovog nežnog džina? Saznajte sve o staroengleskom ovčaru!

 

Trener

Naviknite štene na povodac

Kako od samog početka učiti štenca da hoda na povocu i da se navikava na ogrlicu.

lajanje

Savet

Uz malo muke do tišine

Rešite problem neumornog i neprestanog lajanja

 

Socijalizacija

Zašto psi zakopavaju kosti

Da li i vaš ljubimac poput pasa iz crtaća zakopava hranu u dvorištu ili pokušava da napravi rupu u parketu? Saznajte zašto to radi i kako da ga naučite da prestane

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *