Prince Shembo

Fudbaler izbačen iz lige jer je ubio psa

Jorkširski terijer imao je razbijenu glavu, jetru, polomljena rebra, pluća… Policija je odmah izdala nalog za hapšenje fudbalera

 

Amerika ovih dana bruji o svireposti koju je pokazao čuveni NFL fudbaler Prince Shembo. Ovaj igrač američke nacionalne fudbalske lige optužen je za ubistvo psa. Ukoliko se dokaže da je kriv biće izbačen iz cele NFL lige!

 

pas kojeg je ubio prince selbo

Psa mu je inače poklonila njegova, sada već bivša, devojka. Jorkirskog terijera držao je u svom stanu u Džordžiji. U nekom trenutku pas i Shembo su ostali sami. Kada se devojka vratila u stan, zatekla je terijera nepomičnog i odmah ga odvela u veterinarsku ambulantu gde je, na žalost, odmah i preminuo.

Mediji pišu da su Shembo i njegova devojka nakon incidenta razgovarali telefonom i da joj je ona navodno priznao da je istukao psa. Tog časa devojka ga je napustila i odmah prijavila policiji.

Urađen je patološki pregled na kom je otkriveno da je pas zaista umro od brojnih udaraca. Jorkširski terijer imao je razbijenu glavu, jetru, polomljena rebra, pluća… Policija je odmah izdala nalog za hapšenje fudbalera. Opužen je za okrutno ponašanje prema životinji.

Čim je vest dospela u medije, njegov matični klub Atlanta Falcons izbacio je “sportistu” iz tima. Oni su svoju odluku obraložili time da ne žele da sarađuju sa čovekom koji je bio u stanju da počini takav zločin i da im je “odvratno” i da ga gledaju. Istovremeno, kolege traže da se izbaci iz cele NFL lige ukoliko se dokaže krivica na sudu.

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *