BoraCorba_azil_4

BORA ĐORĐEVIĆ: Usvojite psa

“Neko je fotografisao hvatanje pasa na ulici, nema drugog načina nego omčom, jer se ne zna kakva je narav tih pasa, i te slike su objavljene na društvenim mrežama, ali prava istina o ovom azilu je sasvim, sasvim drugačija. Ovde ima i pasa koji su čak oduzeti od vlasnika koji su loše postupali s njima ili su ih vlasnici odbacili. Psi dobijaju ogrlicu, kasnije se sterilišu i spremni su za usvajanje. Bilo bi dobro da ovakva slika ode u javnost i apelujem na sve ljubitelje životinja da usvoje ova divna stvorenja”, poručio je vođe “Riblje čorbe” Bora Đorđević, prilikom obilaska Azila u Zrenjaninu.

 

Tekst i slike: Zrenjanin.rs

Bora Čorba posetio je prihvatilište posle koncerta koji je održao u subotu u Zrenjaninu. U azilu je trenutno smešteno 150 jedinki – pasa, mačaka, čak i jedna vučica, a 25 pasa pripremljeno je za udomljavanje i sticanje novih vlasnika.

“Mogu da kažem da su ovo najbolji mogući uslovi i da ove životinje sigurno nemaju “pasji život”. Svi psi su odvojeni, siti su, imaju dovoljno vode, prostora za kretanje”, rekao je Bora Đorđević, držeći u rukama dva kučeta spremna za usvajanje.

Pre deset godina, oktobra 2005. godine, Zrenjanin je dobio prvo namensko Prihvatilište za male životinje u Srbiji, koje je otvorio tadašnji ambasador Republike Švajcarske u našoj zemlji, Vilhelm Mejer.

 
4 komentara za “BORA ĐORĐEVIĆ: Usvojite psa

 1. Suncana

  Bora je izjavio:” Neko je fotografisao hvatanje pasa na ulici, nema drugog načina nego omčom, jer se ne zna kakva je narav tih pasa, i te slike su objavljene na društvenim mrežama…” – ISTINA JE: Taj netko tko je slikao psa je bio namjestenik Prihvatilista, fotografija je bila objavljena na njihovoj FB stranici koju su nakon kritika ljudi maknuli, ljubitelji zivotinja su uspjeli fotografije kopirati prije nego su nestale. Pogledajte: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.830677417006708.1073741867.690431234364661&type=3 Ovo je plitka i prozirna kampanja Prihvatilista i to samo sa jednim ciljem da se zataska i opovrgnu optuzbe o dugogodisnjem zlostavljanju zivotinja u tom Prihvatilistu.

  Reply
 2. Aleksandra

  Sta je sa ovim Borom?? Jel on otvorio oci kad je bio tamo? Ja sam iz zrenjanina i meni su ti isti sto hvataju pse hteli psa iz dvorista da otimaju na moje oci! Tako da neka mi niko ne prica o tome kako su oni fini! A gospodine Boro, vi se lepo saberite pa kad prebacite kanal sa pinka na one strane programe videcete kako se to po svetu radi i kako tamo izgledaju azili. Uzgred ti zlocinci tamo su izmislili taj azil da bi od nasih para iz budzeta maltretirali te jadne zivotinje, sto znaci da smo im mi platili da ih oni zlostavljali!!!!! Jezivo zvuci kad se tako postavi, ali to je istina. I kada bi malo taj budzet dozivljavali kao NASE PARE drugacije bi se ophodili!!! Ja ne znam kuda su vas vodali i sta vam pricali, ali ste u gadnoj zabludi!!! Ili je tu nesto drugo u pitanju?!

  Reply
  1. Aleksandra

   Pa oni su preuredili azil da liči natnešto i spremili ga zatslikanje sa Bordom. Tako rade i niškom šinteraju. Ovde se samo vidi da je Bora neupućen.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *